Feliratkozás hírlevélre



HTML formátum?

Uborka

IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebook

 

Uborka

Az Ázsiából származó uborkát már az ókorban is ismerték, sőt, az ókori Egyiptomban például áldozatként ajánlották fel az isteneknek, és az is előfordult, hogy a fáraók sírjában helyezték el, mint túlvilági eledelt.

 

Bővebben: Uborka

A cékla nem csak savanyúság

IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebook

A cékla nem csupán savanyúság!
 
Leginkább ecetes-cukros lében ismerjük. Pedig nyersen, almával összereszelve, kis citrommal, borssal, sóval is felséges. Lehet leves is, desszert is. Ráadásul egészséges.

Bővebben: A cékla nem csak savanyúság

Jó fej káposzta

IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebook

 

Olcsó, egész évben kapható, gazdag tápértékű és változatos formában elkészíthető - ennyi jó tulajdonsága ellenére méltánytalanul hanyagoljuk egyik legértékesebb zöldségfélénket, a fejes káposztát.

 

Bővebben: Jó fej káposzta

Káposztaleves diéta

IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebook

Csodamódszer nem létezik, csak elhatározás, kitartás és akaraterő szükséges ahhoz, hogy megszabaduljunk a nem kívánt kilóiktól. Sokan vetik bele magukat mindenféle diétába, de aztán néhány hét elteltével feladják, mert nincs elég kitartásuk koplalni. Pedig van olyan fogyókúra, amellyel nincs erre szükség, ráadásul a legtöbb diétával ellentétben igen hamar megszabadít a felesleges zsírpárnáktól. Ez a káposztaleves-kúra.

Bővebben: Káposztaleves diéta

A káposzta jótékony hatásai

IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebook

 

A tél közeledtével egyre többen vásárolnak nagy tételben káposztát, hogy berakott savanyúságot készítsenek belőle. Kedvelt téli csemege a savanyú káposzta, mely a szaftos magyar ételek legkiválóbb kísérőjeként szolgál.

 

Bővebben: A káposzta jótékony hatásai

Please update your Flash Player to view content.